Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskande rum

I viskande rum
möts vi genom evigheten
äkta och vackra
som ljusskenens dans
I viskande ögonblick
möts vi i varandras drömmar
i skörhetens ljus
i mystikens stad
I ofunna rum möts
våra hjärtan
äkta och vackra
i eviga steg

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-12-25 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~