Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så äkta

Så äkta som himlens tårar
så äkta som renaste guld
så äkta som smekningar
från ärliga händer
är vi där vi famnar varandra
i den äkta kärlekens
magiska timma

under månens mystik
under himlens sken
sova vi tätt mot varandra
så ren är vår kärlek
som himlens tårar
så äkta som gyllene guld

vi älskar så

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-25 02:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har svårt att tänka mig att obesudlad kärlek existerar.
2007-12-25

  hurt and broken
Vacker,vacker,VACKERT!!!

Å väldigt,väldigt fint...! :0)
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~