Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sitter en man

det sitter en man där stranden börjar
med en påse bröd i sina ärriga händer
en man med en blick fylld av smärtans
tårar ,fylld av sin egen historias tyngd

det sitter en man där stranden börjar
med en blick som av sprucket glas
en gång var han ung
en gång bar han drömmar av guld
nu sitter han här med ärriga händer
och tårar som dolts så länge

nu sitter han här med ett ok
om sitt hjärta
med en påse bröd i sin hand
och sorgernas minne i själens rum
jag ger honom
ett leende
då vet han att jag sett honom
att jag vet hans hemlighet

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 161 gånger
Publicerad 2007-12-25 02:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Många av oss har hemligheter som tynger oss. Få av oss har någon som delar bördan.
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~