Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gråter inga tårar?

 

 de sade:

Du gråter inga tårar
ty de finns gömda i ditt
ärrade hjärtas rum
du gråter inga tårar
ty de har fastnat
i hjärtats tomrum

någon sade att
dina tårar är is
att de frös
när sorgen blev för hård

men jag vet att
du gråter tårar
kanske inte de
som smeker din kind
men de som smeker ditt hjärta
som en osynlig vind

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-25 03:09



Bookmark and Share


    Brell
Det är sant...tårar rinner på insidan när frosten biter i ytan...
Riktigt bra skrivet.
2007-12-27

  -Jokke
de flesta tårar
vågar inte synas
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~