Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osminkade kyssar

Varning
det här är mina osminkade kyssar
ej förklädda bakom masker
det här är mina nakna kyssar
de känns mot dina läppar
som annorlunda smaker av vin
varning
det här är mina sanna kyssar
utan att vara förklädda
till någonting annat
utan att vara maskerad kärlek

det här är mina osminkade
kyssar
heta ,ärliga kyssar
mina innersta kyssar
berör din själ
detta är mina osminkade kyssar
mitt nakna sanna jag

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-25 03:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varför sminka dem överhuvudtaget?
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~