Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våren kommer igen.

våren kommer

med solblekta

drömmar i kärlekens tecken


med en våg på havet flyter

drömmarna med och landar i verkligheten


minnen vävs till en värld

och sparas för att

levas om en

gång till




Fri vers av electricityscape
Läst 521 gånger
Publicerad 2007-12-25 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

electricityscape