Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Breven blev aldrig lästa

De lästes aldrig
de där glömda breven
orden som sades
men aldrig kom fram

de lästes aldrig
de skrivna orden
orden vi menade så

vi satt där på kammaren
tysta och fyllda av allvarets
ord ,skrev vi på papper
tunna som fjärilens vinge

orden var valda
vägda på vågen av gyllene guld
för att vi skulle säga
de vackraste orden

de lästes aldrig
de där glömda breven
de där breven
som skulle kommit
nu får bara hjärtat veta
vad vi skrev

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-25 21:59



Bookmark and Share


  DanSan
**************************

Gyllene ord som kommer fram till
att älskas här och nu vännen . . .

*APPLÅD och BOKMÄRKE*

Inget skrivit är förgäves . . .

**************************
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~