Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska göra en räkpaj

Jag ska göra en räkpaj
till den som älskar
och det slår mig direkt
vad det rimmar på

jag känner mig morbid
och på rymmen
och det är snarare till än från
andningen vill ta mig

och så bygger jag ett vindskydd
där inne bland träden
i skogen på höjden inte långt från havet
han kommer efter
springande

Och det blir att jag gömmer mig
bland räkor och smörpaket
knaprar på skal och spröt
gör en lustig gröt
det får ta den tid det tar
han tröttnar nog
en dag






Fri vers av katiana
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-26 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katiana
katiana