Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostbiten

Frosten smyger innanför skinnet
får del efter del att skaka av köld
och inga kläder hjälper

Så som jag somnade i natt
i pyamas morgonrock och tofflor
under ett tjockt varmt täcke
men inte hjälpte det

Frusenheten kommer från annat

Ett täcke av dun eller täcke av snö
försöker skydda
vill värma

... och så länge hjärtat slår finns det hopp




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-26 11:49



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Hoppfullt vacker i sin frusenhet.
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen