Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den vackraste gåvan

den vackraste gåvan
som livet skänkte mig
var gåvan att se
din kärlek

den dyrbaraste gåvan
som ej kan köpas
var den gåvan
att du mår väl

det värmde mest
i mitt hjärta och själ

det fanns inget annat
som gladde mer
än det finaste som man
någonsin kan få

glädjen
att se dig glad

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-26 23:09



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Den finaste glädjen!
2008-02-24

    snöö
Det är en fin gåva som du har beskrivit så väl.
2007-12-27

  charlotte hedendahl
Det är verkligen en härlig glädje!
2007-12-26

  Maria Zena Viklund
den glädjen är fin!
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~