Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven under några minuter mitt i natten.


När vi dansar på världens kant

När vi dansar på världens kant
Med en fot på jorden och den andra i oändligheten
Är det lätt att tippa över
Till disciplin och tristess eller till oregerlighet
Men där finns du för att hålla mig balanserad
Som en fast punkt står du
Du som är hela min värld




Fri vers av Ampellilja
Läst 485 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-26 23:11



Bookmark and Share


    tapetklister
\"När vi dansar på världens kant
Med en fot på jorden och den andra i oändligheten\" härlig bild. jag ser den platta jorden och någon som balanserar på dennes kant, och över stupet lurar oändligheten och den känns i din text lockande :)
fin!
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Ampellilja

Mina favoriter
Det är inget vilddjur