Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon måste vara en ängel

hon måste vara en ängel
sprungen ur sanningens brunn
hon måste vara en gåva
från kärlekens rike

hon har läkt till tårade hjärta
hon har smekt din ensamna själ
hon har kysst din kind
i månens sken

vacker som blomman
i öknens land
stark som en droppe
av evighetens hav

hon måste vara en ängel
sprungen ur sanningens brunn
en gåva från kärlekens rike

för att läka ditt hjärta
kom hon
för att visa hur älskad du är

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 457 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-27 00:14



Bookmark and Share


  ÅsaLena
Mmm...önskar alla en sådan \"ängel\"!
2007-12-27

    Brell
En ängels bedrift.
Vackert!
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~