Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dotter har åkt. Hon blir borta, i ett annat land nu, i nästan ett år.


Du fina

Försiktigt släppte jag
din hand

du fina
som går så långt bort
nu

håller om dig
hela tiden

i mitt hjärta

07.12.26




Fri vers av Lena Renman
Läst 381 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-27 10:33



Bookmark and Share


  katt.inc
Jag blir tårögd när jag läser din fina dikt till din dotter.
2007-12-28

    ej medlem längre
Känns igen! Spelar ingen roll hur gamla de är man saknar sina ungar när de är långt borta...
Fint och ömsint skrivet!
2007-12-27

    eva m h
Så vacker och ömsint poesi!
2007-12-27

    Lillemor
Kärleksfulla ord
o omsorg från
moder till barn.
Fint!
2007-12-27

  aftermath
använd telefonen flitigt vid behov!
2007-12-27

    Maria Malm
I hjärtat kan man hålla om dm hela tiden..
2007-12-27

  Bjarne Nordbö
Där fick du in en hel massa i få rader. Styrkan ligger i dina väl valda ord som berör mej starkt. Denna märker jag för framtid.
2007-12-27

  Maria Zena Viklund
åh vad hemskt jag skulle dö! men det är underbart och säkert mycket utvecklande för henne, hoppas hon får det bra. Ja i hjärtat finns dem alltid!
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman