Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet går, tiden rör sig mot min tids slut och här sitter jag.....


Emot slutet

blöder
liv

rakt ner i
svarthålet

ofärdig
som de norrländska
vägarna

urlakad av salt

sittande
nickande
tiden
tickande

jag undrar så
vad jag väntar

 

07.12.27




Fri vers av Lena Renman
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-28 19:12



Bookmark and Share


    Maria Malm
Känsla som kan komma emellanåt, väl beskriven.
2007-12-29

  Maria Zena Viklund
så låter det när en norrläning talar utan väntan ingen norrlänning...
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman