Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smek mina händer

kyss mina händer
de darrar som asplöv i natten
håll mitt hjärta
det känns som en blomma
på en svag stam
kyss min själ
jag behöver din rena kärlek
för sinnets frid

jag behöver dina
händer för att känna
genom allt
så kyss mina händer
de darrar som asplöv i natten
smek mina ord
de behöver landa mjukt




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-28 00:34



Bookmark and Share


  hurt and broken
Underbart vackert..!
Applåd!
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~