Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rör mig inte... ?

 

Åh älskade rör mig inte
ty min kropp villa känna
dina händer ,liksom öknens
törstande jord vill dricka

Regnets droppar

åh älskade kyss mig inte
ty mina läppar längtar
liksom knoppade blommor
vill slå ut

åh älskade rör mig inte
ty min själ längtar efter dig
likt den vilsne efter råd

så vad du gör
rör mig inte
jag längtar mer än ord
kan beskriva

jag saknar dig mer
än någon jag mött
ty själen är en öken
utan dig hos mig
hjärtat är ett tomrum
utan dig här

så älskade glöm vad
jag sade
och kom tillbaka
jag längtar så




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-12-28 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~