Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är som levande flådda djur

jag är som levande flådda djur
som blöder i överflöd och skriker.
med knivar skär någon upp min buk
och jag rensas på inälvsskiten.

det är som att någon vill äta mig,
koncervera mitt malda kött.
sälja mig billigt på varuhus
till nyårsfesternas huvudrätt.




Fri vers av bedragare
Läst 702 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-28 06:10



Bookmark and Share


  To
Fy vad hämskt. Som levande flådda djur. Då kan man nog inte känna mera smärta och inte bli mera kränkt.
2008-01-16

  isidore
Skulle åtinstone säkert bli en ganska ok huvudrätt eftersom rytmerna smakar gott.
2008-01-08

  enaning
en känsla gick tydligt in. very well!
2007-12-30

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
snyggt spikat!
2007-12-28

  Johan Pollnow
mycket bra slut. sitter alldelles fast. som en dänga.
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

bedragare