Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill ha ditt sanna jag





Nicka inte
om du inte
håller med mig


Le inte
om du inte
är road


Tala inte
om du inte har
något att säga


Lev inte med mig
för att du tror
att du måste


Famna mig inte
om du inte vill








Fri vers av Michaela Dutius
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-28 12:12



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Perfekt är det jag hittar som kommentar på detta.
2007-12-28

    eva m h
Rakhet och ärlighet krävs!!
2007-12-28

  Åsa Gustavsson VIP
Fullträff.
Man behöver den andras ärlighet.
2007-12-28

  stefan.g
Ja, finns inte hjärtat med...då blir saker inte bra. Bra skriven!
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius