Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slaggprodukter

 

om mitt hjärta brister

en gång per dag

kommer det

tillslut inte

att finnas

någonting

kvar




Fri vers av illvette
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-28 12:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi reser oss upp, sopar ihop skärvorna...

How do you fix a broken part
How come the sun\'s too bright to live
Tell me how to fix it

How do you fix a broken heart
Who said this life\'s too much to bear
Just tell me how to fix it

It\'s boken
It\'s broken

What good is it broken

What good is it

How can I fix this broken heart
(Iggy Pop)
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

illvette