Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankens vind

tankar som flyger med vinden
som får det inre att le

tankar som bärs av vingar
sjunger i hjärtat

där vilar tankar
i varsamhet och ljus

när hjärtat värms i tankar
känns själen lätt svävande




Fri vers av Lindizz
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-28 15:50



Bookmark and Share


    tramp
i viden finns många svar.
här finns mina tankar kvar
2008-07-20

  Lejonhjärtas poesi
Ett underbart bildspråk där varsamheten känns, vackert!

\"när hjärtat värms i tankar
känns själen lätt svävande\"
2007-12-29

    Maria Malm
Ljuva tankar som får själen svävande.
2007-12-29

  mia.här å nu
vackert och lättsmält
som ljuv musik
2007-12-29

  issac.a.m
Härlig dikt...
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz