Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såsom i en spegel

Här står jag nu vid branten
slungad ut ur livets malström.

~~ * ~~

Jag ser livet sakta rinna iväg
droppar som faller tungt över kanten.

~~ * ~~

Alla mina drömmar lossnar
från nattens stjärnljusillusioner

i morgonrodnadens glödande sken.

~~ * ~~

Livet längtar efter avsked
från att vandra de tomma stegen
att bli ett med solljuset och värmen.

~~ * ~~

Lämnad med inget återstår allt
och med ljuset kommer styrkan
du inte visste fanns.

~~ * ~~

Jag vandrar mina egna krokiga stigar
som ingen trampat upp
och lyser upp mitt skymningsland
med morgonstjärnans glans.

 




Fri vers av Stjärnöga
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-28 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga