Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan

bara timmarna innan våra blickar möttes
var världen en annorlunda plats
bara timmarna innan midnattens vindar
bar världen ett annat ansikte

innan vi höll varandras händer
gick tiden så gränslöst fort
den rann liksom sanden
genom fingrarna

men nu gör den inte så
nu delar vi timmarna
nu har vi mött varandras blick




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 191 gånger
Publicerad 2007-12-29 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~