Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgon föds våren

I morgon föds våren
med smärtan åter
knopparna på grenarna gråter
tyst för att höljet spicker
I morgon föds våren åter
tårana faller från himlen
för att vattna blommans blad
försiktigt smekande
som en dunmjuk hand

I morgon föds våren
med smärtan åter
knopparna på grenarna gråter
när höljerna spricker
och vinden blåser
svalkande mjukt
mot en sargad knopp
för att blomman ska
känna sig vacker

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-29 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~