Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte din pefekta blomma

du trodde jag var
din vackra blomma
en ros utan minsta lus
utan fläckar helt ren
i dina ögon

du trodde jag var
den som du visade
världen ,den ofelbara
rosen som aldrig
kan brista

du trodde jag
endast skulle
finnas för dig
att jag skulle vara
ditt skydd mot stormen
ditt skydd mot frosten
den som höll dina händer
när Du är rädd

men du glömde en sak
min kära ,att denna blomman
är inte för bara dig
denna blomman
behöver ett skydd likaså
men det kan du aldrig förstå

så nu går jag
och du får finna någon annan
som du tror ska finnas för bara Dig




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 494 gånger
Publicerad 2007-12-29 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~