Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som man frågar får man svar


Svaret

Om jag frågar dej
Kommer du att svara
Är ditt svar sanningen
Är svaret detsamma även imorgon
Lyssnade du på min fråga
Svaret är utan skuld




Övriga genrer av MonaLisa
Läst 375 gånger
Publicerad 2005-05-18 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa