Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röva har somnat.

(Jag brukar dansa runt i soldathjälm och japanblommigt parasoll. Måste vara lycklig, måste trycka fast leende på hakan och glömma allt som regnar ner på Malmö. Det är så att man har tid nu att smälta rakt in i tygarmarna och gnugga ut kajalögonlocken över kindbenen, det är bara så. Du måste förstå att det är lätt att glömma sig själv påvägen hem, som man glömmer en shoppingpåse på bugerking. Då pommes fritz och 100% nötkött romar in i mina öron och jag seglar med tårna över smutsigt kakelgolv, börjar jag fundera. Jag borde måla Hair soundtracket över ryggen.)



...me like hippies!




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-29 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema