Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära syster



Kära syster

solsken och skuggor möttes
när dina tårar blänkte
i ditt ansikte

Så stort
att jag fick komma
så nära
ditt väsens
förunderliga
värme och ljus

När jag ser ditt namn
på en sten
av grå granit
möts ändå
längtan och hopp

Tårarna
tvättar mina ögon
så de tål ljuset
i insikten om
hur rik jag är

som fått ha dig









Fri vers av Michaela Dutius
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-29 20:50



Bookmark and Share


    crapcat
Vackert och berörande! Tycker speciellt om:

\"solsken och skuggor möttes
när dina tårar blänkte
i ditt ansikte\"

fast det kanske skulle varit ännu bättre såhär:

\"solsken och skuggor möttes
när tårarna blänkte
i ditt ansikte\"

det blir lite dubbelt med både DINA och DITT. Fast det är bara en tanke.
I alla fall: mycket vackert skrivet, på ett hoppfullt och gripande sätt, jag tycker mycket om slutet.
2008-01-05

  Maria Zena Viklund
vacker kärlek!
2007-12-30

  Sofie Viktoria
Det är en stor kärlek som vilar i dessa rader. Fint!
2007-12-29

  Yvonne
Underbara och känslofyllda ord.
2007-12-29

  thyra
Underbart skriven om känslosam insikt. Vackra ord!
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius