Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom svarta stormskyar



När du vandrar genom stormen
håll ditt huvud högt
var inte rädd för mörkret

Bortom svarta stormskyar
finns en klarblå sky

Snart hör du drillen
av lärkor

Håll ditt huvud högt
i vinden

Vandra obekymrat
genom regnet

Låt hoppet få ditt hjärta
att sjunga

Du vandrar aldrig
någonsin ensam
aldrig
inte en enda minut

Låt hoppet sjunga
i takt
med dina steg

och minns

Han går vid din sida
genom stormen....




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-29 21:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När hoppet lämnat en så presenteras inga fler utvägar. Du introducerar läsaren för en möjlig men ännu osynlig vän på ett mjukt och avvaktande sätt. När nöden är som störst...Livet har fått mig att tvivla på den devisen men du återanknyter till den på ett mycket tilltalande och romantiskt sätt. Vad vore världen utan drömmare?
2008-01-10

  Maria Zena Viklund
ja hon finns alltid med!
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius