Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grått sken över gråblekt nuna

 

Morgonljus över bomullstäcke

djupsömnsrufs och ögonkuddar

ärrad efter mörka drömmar

 

Kalla fötter mot kallare golv

Ångande dusch värmer knottrigt skinn

Pudervippa över kind

och blank hinna över läppar

 

Vågar glittra längs ögats kant

Utmanar

längtar nychans

 

Men

 

Grått sken över gråblekt nuna

tomma blickar

ingen ser

 

Väggen

Igen

 

Tunga steg längs asfaltsgång

duckar under molntung sky

svårt att rymmas däremellan




Övriga genrer av mejo
Läst 447 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-30 00:38



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket väl skriven.
Du lyckas verkligen få fram hur det känns.
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

mejo