Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodröda rosor

blodröda rosor
i sprucket glas
tankar som nästan
smeker över våra brustna läppar
blodröda rosor
i krossat glas
hand i hand
genom nattens vargaland
ser  vi på varandra
i stjärnhimlens ljus

en stund stannar allt
bara vinden hörs långt
bort i fjärran för oss

blodröda rosor
i sprucket glas
mina drömmar
gjorde mig ingen vas

men en stund
stannar allt
i ett hjärtats famntag
för oss




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 435 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-30 02:00



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
tvåsamhet är vackert.
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~