Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvärtom

Somnar när jag vaknar

Vaknar när jag somnar

Kommer hem när jag går bort

Går bort när jag kommer hem

Finner vad jag saknar

Saknar vad jag finner

Strax...strax.....





Övriga genrer av Mauri
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-12-30 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri