Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kruset...

Livet tidigt formar
såsom krusets böljande form
handen

En pust...en stöt

En harmoni...en sång

Fallets toner
formar till
varningens koner.

En skärva
tar klivet
såsom livet,
och kruset fördärva

Kraset knäcker
som livet väcker,
tusen bitar leker
och golvet smeker














Fri vers av Mauri
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-07 22:20



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Väl beskrivet!
2020-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri