Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapitalets kärna...

Fett antisocialistiskt...
graverande, sprickande oanständigt slickande...

Sakta...

Tömmande, drömmande aldrig återkommande...




Fri vers (Fri form) av Mauri
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-07 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri