Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oundviklig

Karma, min karma, ögonblicklig sorg, du alltid finner min korg.

Ord jag sagt, handlingar jag gjort, en beredskapsplan jag lagt i gömda kort.

Kärlek jag förmedlat och bedyrat, visade sig att jag helt yrat.

Ord, handlingar i rädsla för att mista, har begravit mig i min egen kista.

O karma, o karma, ack du arma, jag vet, jag vet, du mig ej kommer att förbarma.

Dig jag väntar, farväl, förlåt, för du mig framtiden hämtar.




Fri vers av Mauri
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-07 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri