Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slippery when wet....


Fotfästet

Förlora inte fotfästet i balansgången...

Linan är bara en illusion
över vägen till en bättre stig och värld.

Lägg ner staven, kliv av,
och låt minnet komma tillbaka.





Fri vers av Mauri
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-12 14:18



Bookmark and Share


  Magica VIP
Bra, för att resa sig måste man ju våga falla!
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri