Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna hjärtan

Att skratta, älska och le, så fantastiskt att låta det ske.

Glädje, kärlek i allas kropp, är ju hela mänsklighetens hopp.

Att kriga, svälta vi med kärlekens budskap och hjärtats redskap kommer och välta.

Sjung, dansa och förmedla, detta fantastiska budskap, att alla världens människor får denna möjlighet att skapa.




Fri vers av Mauri
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-07 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri