Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
??


Livskärlek

Ärlighet, kärlighet med känsla, med kärlekens hjälp vi grensla.

Gammalt och nytt, tegelstenar som bryts, i nuet där kärlekens tecken knyts.

Gammalt groll, som beter sig troll, i en sång där allting går i moll.

Att älska, känna, ge sitt hjärta . Du min älskade, har fått mig att ta min sorg, min skam att lätta.

Mina tankar, min glädje, mitt liv, är mitt hjärta, ditt hjärta, våra liv som varit fångade i ton av moll, men äntligen, finns det inga troll. Bara kärlekens, hjärtats och känslorna skur som blivit till dur.

Herregud som är i himlen är, vad var meningen med denna massiva här, att kärlekens omfamning dissa....att totalt denna omfamning missa...

Om nya vägen oss visar och bär och lär, jag dig resten av våra liv alltid när, med kärlek, omtanke, glädje i en sfär, en sfär av ärlighet, härlighet, lycka som oss båda i framtiden bär....

Jag älskar dig ...livet




Fri vers av Mauri
Läst 192 gånger
Publicerad 2020-03-07 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri