Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:-) bästa kollegorna...


Spa kollegors vinglädje...

Två fulla flickor på spa i Strömstad

båda i sin dansstil var glad.

Den ena full som ett blad,
den andra bara go o glad.

I sin jakt på ligg alla bad.




Fri vers (Fri form) av Mauri
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-02 13:08



Bookmark and Share


  Ann-Christin Olofsson
Hehe! :-)
2015-07-02

  Mauri
japp... fantastiskt ögonblick :-)
2012-10-02

  Algotezza VIP
Spännande ögonblicksbild...:)
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri