Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Tänk om du själv
kunde se
det jag ser
när du mot mig ler

du skulle bli förvånad
när du fick se
hur fantastisk
du egentligen är!




Fri vers av charlotte hedendahl
Läst 659 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-12-30 15:31



Bookmark and Share


  friheten
Så vacker skriven!
2008-11-06

    öppettid
kan bara hålla med alla under mig :D
2008-05-18

  papessa
så fint men det räcker kanske att du ser
2008-05-01

    Noomi
åh vilken härlig liten fin sak..
2008-01-04

    Lindizz
väldigt fin text, gillas!
2008-01-03

  * Ammi *
så fint skrivet!
2008-01-02

  Markattan
Vackert skrivet till denna \"Du\".
2008-01-02

  Mats Henricson
Härligt och positivt, stärker människan i en...........
2008-01-02

  Erik L
Fin liten dikt!
2008-01-01

  Lejonhjärtas poesi
Härligt poetat och må lyckan stå er bi, Gott Nytt År!
2008-01-01

  boen
Verkligen tankeväckande!
Hur hanterar vi detta?
Ger vi \"Du\" tillbaka vad
\"Du\" borde få tillbaka?
2007-12-30

  -Ulla Tilemo- VIP
Det budskapet kommer alldeles säkert att nå sin mottagare! Så vackert sagt.....
2007-12-30

  aol
gillas verkligen toppen jag blev så rörd
2007-12-30

    eva m h
Det är det som oftast är så ofattbart!!
2007-12-30

  Ulf Lagerholm
den var ju fantastiskt söt å rar
och givmild framför allt -
2007-12-30

    Mickey Blue Eyes
Härlig dikt!!
2007-12-30

    ~maria~
åh ja den här gillar jag..känner precis desamma..hur ska man få denna ngn att förstå att han är helt underbar..fint skrivet
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

charlotte hedendahl
charlotte hedendahl