Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

apokalyps I




du står. du är ensam. du står
mitt i gatan inlindad i ett nio-
kantigt svart torn fyllt av fjädrar.
du står mitt i gatan inlindad
i ett åttakantigt torn utan
fjädrar.

en svala flyger framlänges.
en svala flyger baklänges.
en svala låter bli att flyga.
du står mitt i gatan under
en svala utan vingar.





Fri vers av Turid
Läst 296 gånger
Publicerad 2004-03-28 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid