Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosadprosa



Med prosa
Som rosa
På bal
Skriver vi yrvakna
Poeter våra alster
Ibland som nakna
Föraktade kvalster

Men ändå man skriver
Och kanske beskriver
Det som man bör
För att kunna göra
Det som berör
Och kanske störa




Fri vers av LassO
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-30 17:49



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Du stör så underbart LassO! Fortsätt med dina härligt personliga texter.... ibland med skarpudd och ibland med skämtsam ironi!
2007-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Vissa störningar behövs.
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO