Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk om ?

tänk om sanningen är en saga
skriven av ödets hand
tänk om sagan är sanningen
vi helst av allt vill ha
tänk om drömmarna
talar vårt egentliga språk

kanske går allting
hand i hand
på vägen genom livets land
kanske är det en del
av dem båda

tänk om sanningen är en saga
skriven av ödets hand
tänk om drömmarna
är våra tolkar i livet
det som berättar vad vi tror

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-30 17:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hur det än är med den saken så tror jag att det finns en sanning.
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~