Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta tårar

 

Hör de tystas tårar falla

hör de ljudlösas steg

se de spårlösas spår

hör de tystas tårar falla

och väta marken likt regn

Gå vägen som tusentals vandrat

spår efter spår efter spår

av människor som hört den väsande vinden

känt stormen mot kinden

varit sköra som glas och nakna och rädda

för de blinda ögonen

för de döva öronen

för de tystas viskanden

Hör de tystas tårar falla

ty än finns tid att förstå




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-30 18:23



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Wow. Visa ord.

\"Hör de tystas tårar falla

ty än finns tid att förstå\"

fastnade verkligen.
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~