Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förringad och slagen till marken

Jag hade inte väntat mig annat

men är ändå slagen till marken

av att vara förringad

och inte lika mycket värd

som nån annan

på grund av en fånig sjukdom...


Det räcker med att höra din röst

så ryser jag inut

det har inte känts så känslosamt

på länge

som det gjorde ikväll

måste sluta ringakta mig själv

för du är inte värd det...




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-30 18:55



Bookmark and Share


  * Ammi *
alla har sitt värde!
den som ringaktar är inte värd dig!
2008-01-06

  Michaela Dutius
Blir ledsen av innehållet som dock är mycket välskrivet. Och du - ALla absolut alla, är lika mycket värda!
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis