Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

apokalyps II




du ritar åttakantiga cirklar på
marken. du ritar trekantiga cirklar
på väggen. du ställer dig på en
stol och når till stjärnorna. du
färdas dit och tillbaka på ett pappersark.





Fri vers av Turid
Läst 286 gånger
Publicerad 2004-03-28 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid