Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det doftar salta tårar

det doftar salta tårar på din kind
önskar jag var vinden som smekte bot dem
från havet hörs vågorna smeka mot land
plocka med sig en del utav strandens sand
tillbaka till havets famn

det doftar salta tårar på din kind
önskar jag var vinden
som kysste dig i kväll

lätt som en blommas vingar
lätt som en fjäders dun
hålla mina händer i dina
och bara se hela havet i din blick

jag vill känna doften av
vindens rosor
och jag vill vara din vind
för alltid




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 170 gånger
Publicerad 2007-12-30 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~