Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

apokalyps IV




du virkar sängar av stålull. du
vinklar rymden i lustiga mönster.
du vinklar rymden att passa i ett
c5-kuvert. du viker ihop dig.





Fri vers av Turid
Läst 294 gånger
Publicerad 2004-03-28 16:46



Bookmark and Share


  johii
Den här gillade jag, finurligt bra!
2004-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid