Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets bästa gåva

du är en livets bästa gåva
det tror jag att du vet
du är som en liten älva
som trippar lätt på tå

sover på dunmjuka vingar
tyst under nattens hand
viskar så lätt
och så trollskt

ditt hår så mjukt
så sammetslent
dina ögonlock
tunga av drömmens hand

så vacker du är
där du sover
så vacker du är
när du vaknar

min alldeles egna gåva

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-31 02:39



Bookmark and Share


  hurt and broken
Jättevackert...!
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~