Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spruckna läppar utan tröst

spruckna läppar orsakade av lögn
en lögn jag inte längre kan leva på
jag har sagt när folk har frågat att jag mår bra

jag är fri, fri från mina känslor,
känslor för dig

ett tag hade jag till och med lyckats lura mig själv
men allting som göms hittas återigen
man kan inte leva på en lögn föralltid,

jag kan inte leva med spruckna läppar

spruckna läppar som söker tröst
men trösten finns ingenstans att finna

kyss mina läppar hela,
kyss bort mina tårar
kyss min kropp, mina händer, min nacke
kyss mig

om du inte kan det så kryp in under min hud, in i mig,
in i mitt innersta, in i mitt hjärta och ta bort mina känslor för dig









för jag vill inte längre leva med spruckna läppar som inte kan finna tröst




Fri vers av ~maria~
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-31 02:51



Bookmark and Share


  Freeman
Smärtar att få dela dina innersta känslor av hopplöshet och längtan...den är underbar, din dikt!
2008-01-31

    Isil
fin... jag känner mkt när jag läser den
2008-01-11

  R-M
du skriver så bra.......
ja vet.......
2008-01-01

  Larz Gustafsson VIP
One thing you can\' t hide is when you\'re crippled inside (Lennon)
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

~maria~