Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett riktigt gott nytt år önskar jag redaktionen och alla underbara diktarvänner


Jag sträcker mig

Jag sträcker mig

mot det som kommer

vill inte

begränsa mina

drömmar

Jag stöter bort

de tankar

som håller mig kvar

tankarna som säger

att jag inte duger

inte är vacker nog

och inte kreativ


Detta nya år

ska jag följa

mina drömmar

i förvissningen

att allt är mig

möjligt

jubla över

att alla val

är mig givna






Fri vers av Michaela Dutius
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-31 12:24



Bookmark and Share


    R Peiper VIP
Schysst!
2008-01-11

    eva m h
Ja vi är dom vi är och vi duger!
2007-12-31

  rebecca d VIP
hmmm. ja, det är bra!
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius